понеділок, 15 жовтня 2012 р.

Марш УПА 2012.



 Марш слави воїнів ОУН-УПА. Покрова 2012 рік. Київ.

До маршу:

Спільна робота ультрас з KCS та молоді з формації С14:

За цей банер було затримано 4 людини і протримано кілька годин в Оболонському РУВС. Але справу зроблено, і розкішний банер потрапив на міст біля метро Петрівка.
 Марш!

Відео:
 
 

Фото колони організованої формацією "Січ"
та націоналістичними футбольними фанатами:

 
Детальніше про справу Павличенків.  


 
 

PS

На фото бабулік з КПУ. Вони вже зранку обцьомували пам'ятник Леніну. 

Пам'ятник Іллічу почорнів мордою після подій минулих років. 

Тому чекістота з компартії з метою безпеки закупила трансгалактичні глюканатори. 

Ви бачите один з глюканаторів одітий на адептку класової борні.

З такою примочкою кожен бабулік безстрашний. Він знає, що фейс не почорніє, як у Ілліча.

А тому сміливо агітують протів бендеровцев. 

Усі 20...

За спиною кількох сотень "Беркуту", "Барсу" та половини міліції Києва.

А отже, скоро-скоро і столиця належатиме бандерівцям!

Слава Україні!

4 коментарі:

  1. Ну и чем вы занимаетесь кроме митингов?Бездельники блядь.Вы только разрушаете а не создаете.Толку от вас 0.Скоро у ваших родителей деньги закончатся и пойдете на стройку.Или спонсорам перестанете быть интересными и пойдете на биржу труда.Лучше бы практичные вещи делали, был бы респект.А с факелами ходить и орать любой даун может.

    ВідповістиВидалити
  2. Ти покильок, а що ти зробив для України і взагалі окрім твоїх обісраних кАмєнтів?

    ВідповістиВидалити
  3. Вроде славяне, а ведете себя как хачи какие. Чего хотите то!? Государство вроде у вас есть, не Галиция под поляками и австрияками, ну с президентами не везёт, так и русским тоже не фартит. Лозунги про "мочить клятых москалей" - так смешно, право слово. Это дебилы, проплаченные инородцами могут только против славян выступать, или украинцы не славяне, а басурмане сделались. Умные то люди давно уже общий язык нашли ибо делить нам нечего. У вас свои уроды, у нас свои, а вот как от них избавляться общая головная боль, так как в отличие от нас, эти уроды давно объединились. Слава России!

    ВідповістиВидалити
  4. Після тривалого процесу співбесіди з іпотечними кредиторами ми в кінцевому підсумку запропонували пана Педро Джерома про позику в його пропозиції іпотечного кредиту. Як перший покупець житла, він чудово допоміг нам отримати іпотеку, надавши чудові поради та завжди піклуючись про наші інтереси. Я б безумовно рекомендував кожному, хто купує будинок або шукає кредитора з позитивною позикою для фінансування своїх потреб або бізнесу, використовувати пана Педро Джерома та його команду для будь-якого виду позики. Я обов’язково скористаюся ними знову в майбутньому. Ви можете зв’язатися з кредитним офіцером Педро Джеромом за електронною поштою: pedroloanss@gmail.com або через WhatsApp: WhatsApp: +1-8632310632 Удачі.

    ВідповістиВидалити