понеділок, 1 жовтня 2012 р.

Марш здорової молоді на Лісовому масиві в Києві


30 вересня о 17:00 Лісовим масовим Києва пройшов марш здорової молоді. Більше сотні чоловік вийшло з протестом проти засилля в столиці наркоточок та незаконних ларьків, що повсюдно споюють населення.

Марш завершився на краю Лісового масиву, де місце жителі давно борються із наркомафією та незаконним продажем алкоголю.

Прямо перед маршем міліція тимчасово прикрила два ларьки, які довго надокучали населенню. Активістам все ж удалося зловити "на гарячому" продавця, що виходив із нібито закритого ларька. У представниці алкогольного бізнесу почали вимагати надати дозвільну документацію, але у конфлікт втрутилася міліція ставши між ларьком та активістами.

Невдовзі на місце подій зійшлося багато мешканців мікрорайону, що висловлювали своє обурення бездіяльністю міліції та влади щодо вирішення їхніх проблем.

На місце також приїхав в чорному джипі невідомий. Його називали власником даних незаконних точок розливу пійла. Характерно, що дані підозри місцеового населення підтвердив один з міліціонерів, який обороняв ригайлівку. Він тихо повідомив активістам, що "дахом" даної алкогольної точки є саме представник силових структур, що спостерігав за усім з свого чорного джипу.

Активісти давно воюють зі споюванням українців. Існувало немало успішних прикладів демонтажу незаконних точок розливу спиртного.

Але неприємні передчуття виникають щодо вирішення цих проблем мешканців Лісового масиву. Їм обіцяв розібратися голова Київради Олександр Попов. Пізніше усні обіцянки жителі отримали від виконуючої обов'язки мера Києва Галини Гереги. Все це скінчилося нічим... Не важко зрозуміти, що причина такої неефективності чиновників полягає у тому, що дані ригайлівки, які розміщені прямо біля дитячого майданчика, знаходяться під охороною невідомих міліцейських чинів.

Немає коментарів:

Дописати коментар